Till toppen

Börjar få åldersnoja!

Denna veckan har fyra olika killar flörtat med mig. Och när jag säger flörta menar jag den där nicken och det där självsäkra leende som i killarnas huvud låter "tja babe!". Varenda gång det händer, hahah låter som jag jämt har killar efter mig men det händer typ aldrig numera, med då i alla fall så reagerar jag alltid på två sätt.


1. Först blir jag irriterad och ignorerar dom fullständigt. Va fasen tror dom? Att jag ska hoppa upp och sätta mig i knät hos dom och fråga om vi ska göra kärleksbarn ihop?


2. Men tre sekunder senare blir jag riktigt glad och tänker, Shit... den här gamla kärringen still got it.


Man borde ta ett leende (även kanske lite creepy leenden) som en komplimang. När jag kom svettig och risig från gymmet idag var det en kille som nickade mot mig. Jag kanske borde vänt mig och skrikit tack! Under hela bilfärden hem kände jag ju mig som en snygg, purfärsk 20 åring =) Som tur har jag ju min fina Emil här hemma som alltid får mig att känna mig som en prinsessa... men ibland kan man behöva någon läskig desperat kille som slänger iväg en nick för att man ska känna sig lite extra het.Do this old fart still got it?
3 kommentarer

Mischa Barton och Kenza Zouiten fixar hollywoodfest

För er som läser Kenzas blogg och gått och undrat vad hon har gjort i Hollywood så har jag svaret här! Den 26 maj (3 dagar efter min 25-årsdag, just sayin') intar Hollywood Stockholm!

Kenza och Mischa ska plocka med det amerikanska festkonceptet Lindsay´s Party, till Sverige och Stockholm Stadion, den 26 maj! HELL YEAH!!

Internationella dj:s (DJ Antoine), världsartister (Kate Ryan, Alexandra Stan!, Inna) och Hollywoodstjärnor flygs in exklusivt för att höja stämningen på något som jag lätt tror kommer att bli sommarens hetaste fest. Kvällens värdinnor är såklart superheta hollywoodskådespelerskan Mischa Barton och vår egen succébloggerska Kenza Zouiten.


-Jag har hört att svenskar är ett folk som kan festa och jag har höga förväntningar gällande er känsla för mode och musik. När jag fick erbjudandet om att vara en del av Lindsay´s Party kunde jag bara inte motstå det, säger Mischa Barton

-Jag har få tillfällen att träffa mina läsare och min första tanke var att detta är ett gyllene tillfälle. Och jag blev helt hänförd av idén bakom Lindsay´s Party. Att kombinera dj:s, artister och Hollywood är bara så brilliant, menar Kenza SouitenParty like a rockstar

Stadion kommer att förvandlas till en enda stor nattklubb som då också kommer att bli ett av norra Europas största dansgolv. Du kommer alltså kunna dansa tills anklarna bryts av :P hahah


Klockan 15.30 öppnas dörrarna till Lindsay´s Party på Stadion och 23.00 tar efterfesterna vid på några av Stockholms nattklubbar. Vilket även innebär att du har gott om tid att dansa runt hela arenan ett antal gånger. (Åldersgränsen är 18 och biljetten kommer att kosta 795 kr.)


För er som vill slippa stå i kö och få bättre priser i baren så kan man köpa ett Lindsay´s Bracelet. Ett slags VIP armband helt enkelt. De första som köper biljetter till evenemanget får ett sådant här VIP armband gratis och som även fortsätter gälla under sommaren på olika ställen i Stockholm.

Inne på arenan kommer Eventföretaget Petre Event att hålla i Lindsay´s Extremely Important Person Party. Här kommer Lindsay´s speciellt handplockade svenska och internationella "EIP"-gäster befinna sig.


Och jag vill även tillägga att Lindasy's Party skänker en del av inkomsterna till välgörenhet, så genom att festa gör jag en god gärning.... eller? :P0 kommentarer

Köket före efter

Nu äntligen kommer lite foton från köket som ni röstade fram att jag skulle visa. Tyvärr är nog köket ett av de rummen vi ändrat minst i då vi fortfarande har en del kvar. Jag behöver verkligen hjälp och har ni några tips får ni gärna säga till.


Den största skillnaden är att vi har målat alla blå/gråa väggar vita och alla dörrkarmar och fönsterlister vita. Listen i taket ska även den målas vit, men det jag behöver hjälp med är; Vilken färg/tapet tycker ni att vi ska ha istället för den blommiga fondtapeten som sitter uppe nu? Ska den målas, tapetseras läggas plank.. ja jag behöver alla tips jag kan få.


BTW, hittar inte vårt andra objektiv och därav alla dessa detaljbilder. Jag ska ta lite bättre bilder längre ifrån någon dag när det dumma objektivet hittar tillbaka till mig. Nu får ni pussla och filura lite på vilka delar som passar in vart haha


Före = Svart bildram
Efter = Vit, ljus bildram

Som sagt svårt för er att se hur allt ser ut egentligen med denna kameran. Men! Nu behöver jag alltså hjälp med vad vi ska ha för tapet/färg på denna väggen. Och! Har ni något bra tip spå några snygga vita eller svarta barstolar som ska vara vid vårt barbord? Dom enda stolarna jag än så länge har hittat som inte kostart 2000 spänn är från mio. Den av er som kommer med det vinnande förslaget kommer själv en dag att få sitta på en av stolarna med en drink i handen, mixad av moi =)
1 kommentarer